

Program Agenda

Sunday, Sept. 10: Skill Development and Ethical Leadership Methodology

12:30-1:00 p.m. 1:00-1:15 p.m. 1:15-2:15 p.m.	Check In Introduction, Welcome, and What to Expect "Giving Voice to Values" and the Aspen Ethical Leadership program (1 hr. CME)
2:15-3:00 p.m.	Key Concepts for Ethical Health Care Leadership (0.75 hr. CME)
3:00-3:15 p.m.	Break
3:15-4:30 p.m.	Implementation Exercise: When you know what to do, but aren't sure how to do it. (1.25 hr. CME)
4:30-5:30 p.m.	Bringing it all together: The AELP Triple-A Framework™ (1 hr. CME)

Monday, Sept. 11: Justice and the Law in Health Care

Check In
Welcome and Day One Theme Overview (.5 CME)
KEYNOTE: Colorado Attorney General Phil Weiser (1 hr. CME)
Break
Implementation Exercise 1: Is He Supposed To Be In
There? Police at the Bedside. (2 hrs. CME)
Lunch
Implementation Exercise 2: Legislation and medical practice standards (2 hrs. CME)
Break
FACILITATED DISCUSSION: The Uneasy Interface of Law







and Medicine (1 hr. CME)

Tuesday, Sept. 12: Justice and Discrimination in Health Care

11:00 a.m12:00 p.m.	KEYNOTE: Dayna Bowen Matthew, JD, PhD. Dean, George Washington University School of Law and Author of Just Medicine: A Cure for Racial Inequality in American Health Care, (1 hr. CME)
12:00-12:45 p.m.	Lunch
12:45-2:45 p.m.	Implementation Exercise 3: (2 hrs. CME)
2:45-3:00 p.m.	Break
3:00-5:00 p.m.	Implementation Exercise 4: Gender Discrimination in Health Care (2 hrs. CME)
5:00-6:00 p.m.	FACILITATED DISCUSSION (1 hr. CME)

Wednesday, Sept. 13: Justice and Bias in Health Care AI (half day)

7:15-8:00 a.m.	Coffee and Light Breakfast
8:00-9:00 a.m.	KEYNOTE: Charisse Madlock-Brown, PhD, Associate Professor of
	Health Informatics and Information Management,
	University of Tennessee Health Science Center (1 hr. CME)
9:00 a.m11:00 a.m.	Implementation Exercise: The Diagnostic Algorithm Is
	Probably Biased. Should we Use it Anyway? (2 hrs. CME)
11:00-11:15	Break
11:15 a.m12:15 p.m.	Lunch & FACILITATED DISCUSSION: Bringing it All
	Together: Wrap Up and Closing Discussion (1 hr. CME)

Draft agenda. Case titles, speakers, and CME total hours available are subject to change.

The University of Colorado School of Medicine is accredited by the Accreditation Council for Continuing Medical Education to provide continuing medical education for physicians. The University of Colorado School of Medicine designates this live activity for a maximum of 20.5 *AMA PRA Category 1 Credits*TM. Physicians should claim only the credit commensurate with the extent of their participation in this activity.





